Duurzaamheid, milieu...

Het zijn tegenwoordig kernwoorden die elke organisatie terecht omarmt. Voor onze branche krijgt het een extra lading omdat verpakking van een product niet tot de intrinsieke waarde behoort. Het gaat immers om de paprika, het mobieltje, of de halfvolle melk.

Verpakking dient ter bescherming, is handig bij het vervoer en drager van allerlei informatie, maar eindigt altijd... bij het afval. Gelukkig maar! Want daar zit nou juist het bijzondere van onze bedrijfstak. Er is bijna geen ander product in onze samenleving wat zo gemakkelijk en ook zo veelvuldig wordt hergebruikt.

Van oud naar nieuw
  • Nederlanders gebruiken jaarlijks zo'n? 220 kilo papier per persoon
  • 77% wordt ingezameld en gerecycled
  • 15% blijft achter als boek, waardepapier, archief, behang
  • 8% is o.a. sanitairpapier en is niet meer recyclebaar
Recycling 
De belangrijkste grondstoffen voor papier zijn oud papier en karton. Bij de productie van massief- en golfkarton kan zelfs 100% oud papier en karton gebruikt worden.

Op alle verpakkingen uit papier en karton die geschikt zijn voor recycling staat een Resy teken. Het garandeert de gezamenlijke recycling en stoffelijke verwerking van alle met het Resy teken aangemerkte verpakkingen.
Meerwaarde van KRAFTWELL
Dozen op maat van 1 tot 1.000.000 stuks
Hoge service
Snelle levertijden
Persoonlijk betrokken
Scherpe prijzen
Flexibel & meedenkend
Voor elk product de juiste verpakking!
Gebruik 100% recyclebare grondstoffen
Kraftwell Kraftwell werkt als importeur en distributeur voor fabrikanten uit meer dan 10 landen wereldwijd, voornamelijk uit Duitsland, Polen en India. Door de verschillende karton- en kunststofproducenten is Kraftwell in staat om elke verpakking tegen de juiste condities te leveren.
Bezoekadres Kraftwell B.V.
Hoge Bergen 3
4704 RH Roosendaal
Contact
Telefoon:
0165 571 200
E-mail: