Over Robert Breedveld

Hallo, Ik ben Robert Breedveld. Sinds 2002 ben ik actief in de veelzijdige wereld van verpakkingen. Iedere dag is anders, de ene dag ben je op bezoek bij een bakkerij, een gieterproducent of een uitgever, de andere dag bij een fruitkweker, koffieroaster of bloemenveiling. Die afwisseling is precies de reden waarom ik al zoveel jaar actief ben in een markt waarbij ieder product vraagt om een eigen verpakking. Ook het contact met een klant om te komen tot een nieuwe verpakking is enorm waardevol en uitdagend. Er spelen dan zoveel zaken een rol: uitstraling, praktische werkbaarheid, kosten, de soort grondstof, etc. Dit net als het adviseren mbt palletbelading, kwaliteit, logistiek, innovatie en gebruik van effectievere verpakkingen

Vanuit deze passie voor verpakkingen heb ik 1 januari 2010 Kraftwell BV opgericht. Inmiddels is Kraftwell BV uitgegroeid tot een betrouwbaar en flexibel bedrijf waar alles is gericht op het realiseren van uw wensen. Persoonlijk ben ik altijd voor u bereikbaar, krijgt u snel reactie en het juiste advies. Ik vind het zeer belangrijk om afspraken na te komen en ik zal alles in het werk stellen om u als klant op alle mogelijke gebieden in de watten te leggen. Of het nu gaat om een unieke verpakking, een ijzersterke prijs, razendsnelle levertijd of een deskundig advies. Klant van Kraftwell ben je nooit maar even, maar blijf je voor het leven..! En het is aan mij om iedere dag opnieuw weer waar te maken. En daar kunt u op vertrouwen.

Naast ondernemer, ben ik getrouwd en trotse vader van 2 dochters. Ook ben ik actief als gemeenteraadslid voor de gemeente Roosendaal. Hobby’s zijn oa voetbal,  tennis, wielrennen en lezen.

Ik zou het erg leuk vinden om ook voor uw bedrijf wat te mogen betekenen.

Bel of mail mij gerust: 06-22930777 of breedveld@kraftwell.nl.
Meerwaarde van KRAFTWELL
Dozen op maat van 1 tot 1.000.000 stuks
Hoge service
Snelle levertijden
Persoonlijk betrokken
Scherpe prijzen
Flexibel & meedenkend
Voor elk product de juiste verpakking!
Gebruik 100% recyclebare grondstoffen
Kraftwell Kraftwell werkt als importeur en distributeur voor fabrikanten uit meer dan 10 landen wereldwijd, voornamelijk uit Duitsland, Polen en India. Door de verschillende karton- en kunststofproducenten is Kraftwell in staat om elke verpakking tegen de juiste condities te leveren.
Bezoekadres Kraftwell B.V.
Hoge Bergen 3
4704 RH Roosendaal
Contact
Telefoon:
0165 571 200
E-mail: