Industrial, Eerste indruk

Na een soms indrukwekkende reeks van processen en handelingen wilt u uw afnemers het allerbeste en meest mooie eindresultaat aanbieden. Verpakking, opslag en vervoer vormt letterlijk het sluitstuk en moet uw inhoud bewaken tegen derving, beschadiging of verlies. Deze laatste fase mag dan geen afbreuk meer doen aan al uw kennis, kunde en zorg. Hoe behoudt uw product zijn eigenschappen en waarde? Maatwerk zal aan de orde zijn en dat vergt tijd en energie. Deze uitwisseling van gegevens is alleen mogelijk wanneer dit partnership is gebaseerd op vertrouwen en kennis. Het eerste moeten we verdienen. Dat laatste willen we graag met u delen. 

Meerwaarde
  • In een persoonlijk onderhoud worden uw specifieke wensen omgezet in een beschermende en aansprekende verpakking. ?Dit zowel op het gebied van uitstraling, efficiency en duurzaamheid.
  • Kraftwell werkt als importeur en distributeur voor fabrikanten uit meer dan 10 landen en is daarmee in staat om elke verpakking tegen de juiste condities te leveren.
  • Onze producenten beschikken over een eigen ontwikkelingsafdeling waardoor voor elk product een oplossing op maat kan worden aangeboden.
  • In de praktijk kunt u vervolgens de mogelijkheden testen middels een bemonstering.
  • Doordat we in meerdere branches actief zijn (food, moving, industrial) komen we soms met verrassende oplossingen.
 

Facilitair en full service

Verschillende productieprocessen vragen allemaal om hun eigen hulpmiddelen. Materialen die u ten dienste staan bij opslag of transport zijn minstens zo belangrijk voor de doorstroom binnen uw proces. Hoekprofielen, strappingband, folie, foam, tape. We leveren een breed gamma ondersteunende verpakkingsmaterialen met een goede balans tussen kostprijs en functionaliteit. 

Collo-moduul
Arbo, efficiency en commercie, het zal vaker op elkaar aan gaan sluiten. We zoeken naar snel en makkelijk verpakken met minder belastende handelingen. Daarom bent u misschien voorstander van collomodulaire verpakkingen, bijvoorbeeld in formaat container of europallet. We zoeken samen met u naar stapelbare oplossingen en optimaal vervoer zonder transport van lucht.
 
Meerwaarde van KRAFTWELL
Dozen op maat van 1 tot 1.000.000 stuks
Hoge service
Snelle levertijden
Persoonlijk betrokken
Scherpe prijzen
Flexibel & meedenkend
Voor elk product de juiste verpakking!
Gebruik 100% recyclebare grondstoffen
Kraftwell Kraftwell werkt als importeur en distributeur voor fabrikanten uit meer dan 10 landen wereldwijd, voornamelijk uit Duitsland, Polen en India. Door de verschillende karton- en kunststofproducenten is Kraftwell in staat om elke verpakking tegen de juiste condities te leveren.
Bezoekadres Kraftwell B.V.
Hoge Bergen 3
4704 RH Roosendaal
Contact
Telefoon:
0165 571 200
E-mail: