Maak kennis met KRAFTWELL
Kraftwell werkt als importeur en distributeur voor fabrikanten uit meer dan 10 landen wereldwijd, voornamelijk uit Duitsland, Polen en India. Door de verschillende karton- en kunststofproducenten is Kraftwell in staat om elke verpakking tegen de juiste condities te leveren. Kraftwell richt zich met name op 3 gebruikersgroepen: food, moving en industrial.

Golfkarton & Gierlichs
Kraftwell is een verkoopkantoor van de Duitse golfkartonfabriek Gierlichs. Wij zijn hiermee in staat om u het meest veelzijdige materiaal aan te bieden: golfkarton. Gierlichs produceert alle mogelijke uitvoeringen: van vouwdozen tot ingewikkelde stansverpakkingengenomen.
Meer over Kraftwell
KRAFTWELL KERNWAARDEN
Dozen op maat van 1 tot 1.000.000 stuks
Hoge service
Snelle levertijden
Persoonlijk betrokken
Scherpe prijzen
Flexibel & meedenkend
Voor elk product de juiste verpakking!
Gebruik 100% recyclebare grondstoffen
VRAAG HIER UW
DOOS OP MAAT AAN
Type:
Aantal:
Lengte:
    mm
Breedte:
    mm
Hoogte:
    mm
Kwaliteit:  
Kleur:
Bedrukking:
Toelichting:
Uw naam:
Uw e-mail*:
Food
Voor de grootproducenten is het een lange weg om de juiste verpakking te selecteren. Vaak is het een tijdrovend deel van het productontwerp en het overstijgt soms de daadwerkelijke fabricage van de inhoud. Is verpakking het meest belangrijke marketinginstrument ? De consument koopt met zijn ogen en ziet als eerste... Jawel, de verpakking. 
Meer over food
Moving
Verhuizen, het gaat zo makkelijk met een verhuisbedrijf. Vanzelfsprekend zonder schade, snel, stipt en bovenal effectief, want de kosten tellen ook mee. Probleemloos; een trappenhuis, onbereikbaar voor auto, een regenbui, de schilder is nog bezig... U lost het allemaal op en heel Nederland vertrouwt u zijn kostbare spullen toe. 
Meer over moving
Industrial
Na een soms indrukwekkende reeks van processen en handelingen wilt u uw afnemers het allerbeste en meest mooie eindresultaat aanbieden. Verpakking, opslag en vervoer vormt letterlijk het sluitstuk en moet uw inhoud bewaken tegen derving, beschadiging of verlies. Deze laatste fase mag dan geen afbreuk meer doen aan al uw kennis.
Meer over industrial
Kraftwell Kraftwell werkt als importeur en distributeur voor fabrikanten uit meer dan 10 landen wereldwijd, voornamelijk uit Duitsland, Polen en India. Door de verschillende karton- en kunststofproducenten is Kraftwell in staat om elke verpakking tegen de juiste condities te leveren.
Bezoekadres Kraftwell B.V.
Hoge Bergen 3
4704 RH Roosendaal
Contact
Telefoon:
0165 571 200
E-mail: